Jasmin Voutilaisen seksikäs kesätyyli – antava toppi varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on nähty myös esimerkiksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjassa. Nyt Jasmin esitellyt hellekesän tyylinsä.

Näyttelijäkaunotar poseeraa somekuvassaan tyylikkäässä niukassa topissa, jonka antava yläosa nousee kuvassa selvästi pääosaan. Otoksen yhteydessä Voutilainen kertoo olevansa ”rusketusmaakari”.

Taannoin Voutilainen avautui somessa tärkeästä asiasta bikinikuvansa ohella. Hän julkaisi kuvan, jossa poseerasi mustissa bikineissä. Samalla hän kommentoi yleisiä kysymyksiä, joissa tiedustellaan syytä hänen hoikkuuteensa. Voutilainen kertoi sen olleen hänelle jopa häpeän aihe. Jasminin mukaan ongelmana on se, että hoikkuus on muille ongelma.

– Rehellisesti, mun mielessä käy edelleen näin 24-vuotiaana usein ajatuksia, kuten ”pitäisi olla isompi” ”pitäisi treenata jotta mulla olis paksummat jalat”. Eikä siksi, ettäkö mä haluaisin. Vaan koska kaikki muut haluavat ja kokevat mun hoikkuuden ongelmaksi, Jasmin Voutilainen kirjoitti tuolloin.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjan lisäksi myös sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa sekä Satula-televisiosarjaa. Salkkareissa hän esittää Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi Voutilainen on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia. Taannoin Jasmin Voutilainen kertoi sosiaalisessa mediassa avoimesti silikonirinnoistaan ja siitä kuinka teini-ikäisenä otetut huulitäytteet aiheuttivat huuliin kudosvaurioita.