Natalia Borges märässä paidassa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

Nyt Borges on julkaissut sosiaalisessa mediassa upean poseerauksen, jossa supermalli keikistelee uima-altaan reunalla uimapuvussa, mutta valkoinen märkä paidat ylävartalonsa peittona. Kuten arvata saattaa, paljasti se sisältöä merkittävästi.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.