Skandaali Argentiinassa! Suositun ruokaohjelman kilpailija paljastui huijariksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla suurta suosiota niittänyt kilpailuformaatti Bake Off on nähty myös MTV3-kanavalla nimellä Koko Suomi leipoo. Ideana on, että 12 amatöörileipojaa mittelee erilaisissa tehtävissä aina finaaliin edeten.

Argentiinassa on noussut skandaali äsken järjestetyn finaalin jälkeen. Toinen finalisti, Samantha Casais on työskennellyt leipomossa ennen televisio-ohjelmaa. Hän on tehnyt sääntörikkomuksen.

Kilpailun tuomaristo pohtii parhaillaan, järjestetäänkö finaali uudestaan, jolloin 29-vuotias huijari todetaan jääviksi, Web24News uutisoi. Kilpailua on seurannut miljoonat argentiinalaiset joka viikko ja se on yksi maan suosituimmista televisio-ohjelmista.

https://www.instagram.com/p/CBeZsLzFkHe/