Pakarat pääosassa – Rita Ora nautti kesästä puutarhassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Rita Ora on viettänyt koronakevättä maaseudulla vuokraamassaan talossa, jossa tähti on työstänyt työryhmänsä kanssa uutta musiikkia. Tähti on myös muistanut julkaista useita seksikkäitä bikinikuvia, joissa nainen esittelee vartaloaan. Koronakriisin keskellä vuorossa on ollut arkistokuvia, mutta nyt tilanne on jo toinen.

View this post on Instagram

Them: RITAAA get back in the studio!! ME: COMING! Just 1 Sec!! 👙

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

29-vuotias Rita Ora nähdään nyt kahden kuvan sarjassa, jossa hän keikistelee niukassa asussa. Toisessa kuvassa selin kameraan paljastaen samalla kameralle pakaransa niukoissa punaisissa bikinien alaosissa. Yläosan peittona kurvikkaalla kaunottarella on kullanhohtoinen bikinitoppi. Päivityksen tekstin perusteella Ora on parhaillaan ehtinyt jo studioon.

View this post on Instagram

Can’t find my bikini. 🥴

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Ilmeisesti myös Rita Ora oli parannellut vartalonsa ulkonäköä jälkikäsittelyohjelman avulla, koska taustassa näkyvät elementit olivat vääntyneet. Paljastuttuaan Ora oli kuitenkin nopeasti poistanut kuvat ja julkaissut ne uudelleen alkuperäisissä muodoissaan. Moni fani kuitenkin ehti huomaamaan kaksi erilaista kuvaa, minkä vuoksi he kommentoivatkin ivallisesti, että tähti oli kuvien ottamisen välissä korjannut ikkunan.