Turkulainen ajeli huumepäissään – kielenkannat avautuivat vasta kiinnioton jälkeen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisipartio pysäytti henkilöauton Turun Majoitusmestarinkadulla varhain perjantaiaamuna kello kahden aikaan. Ajoneuvon kuljettaja kieltäytyi kertomasta poliisille henkilöllisyyttään.

Mies kuitenkin sanoi, että hänellä ei ole ajokorttia mukana. Poliisit päättivät ottaa ajoneuvon kuljettajan kiinni henkilöllisyyden selvittämiseksi. Kuski alkoi puhua kiinnioton jälkeen ja kertoi lopulta henkilöllisyystietonsa.

Selvisi, että kyseinen vuonna 1998 syntynyt mies oli ajokiellossa. Lisäksi huumepikatesti näytti positiivista kokaiinille ja kannabikselle. Miestä on epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.