Ashley Benson ei halua ryppyjä – näin taistelee ikääntymistä vastaan

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Ashley Benson on tullut monille tutuksi Valehtelevat Viettelijät -sarjasta. Nainen on ollut myös paljon otsikoissa rakkauselämänsä vuoksi oltuaan suhteessa ensin huippumalli Cara Delevingneen ja nyt räppäri G-Eazyyn.

Nyt Ashley Benson paljasti hänen kauneussalansa Vogue-lehdelle. Voguen tuoreimmalla videolla Benson esittelee hänen joka-aamuisen rutiininsa, jonka jälkeen tähti opastaa miten tehdään sumuinen ja seksikäs iltameikki. 

Monien muiden tähtien tavoin Bensonin ihonhoidon kulmakivinä toimii erilaiset kasvojen hierontavälineet, jotka lisäävät kasvojen pintaverenkiertoa. 30-vuotias näyttelijätär ei halua ryppyjä, minkä vuoksi hän on myös lisännyt runsaasti veden juomista ja vähentänyt kahvin ja teen kulutusta.