Uusi Pokemon-mobiilipeli tulossa – pelaajat ottavat toisista mittaa joukkueina

Digi Pelit · Tim Isokivi

Pokemon Go saa pian rinnalleen hieman toisenlaisen mobiilipelin. Pokemon Companyny ja TiMi Studiosin kehittelemässä Pokemon Unite -pelissä otetaan mittaa toisista pelaajista joukkueina.

Tulevaa taisteluareenamoninpeliä on verrattu muun muassa suosittuun League of Legends -peliin. Pokemon Unitessa pelikentällä ottelee kaksi viisihenkistä joukkuetta. Yhtä pokemonia ohjaavien pelaajien tavoitteena on keräillä pisteitä ja kamppailla toisen joukkueen jäseniä vastaan.

Mobiililaitteiden lisäksi ilmaiseksi pelattava Pokemone Unite tullaan julkaisemaan Nintendo Switchille. Kyseessä ei ole ainoa Pokemon-aiheinen tuleva peli. Tulossa on myös Switchin New Pokemon Snap -valokuvauspeli, Pokemon Cafe Mix ja lapsille hampaiden pesua opettava Pokemon Smile.