Ellie Goulding puhui ilmastonmuutoksesta – menetti heti tuhansia seuraajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding on tunnettu useista megahiteistään, joista suosituimpia ovat muun muassa Outside ja Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina soinut Love Me Like You Do. Nyt nainen on paljastanut, että hän vaikeni pitkään sosiaalisessa mediassa itselleen tärkeistä asioista pitääkseen faninsa tyytyväisinä.

Ellie Gouldingia seuraa Instagramissa noin 14,5 miljoonaa ihmistä. Nainen on Metro-sivuston mukaan kertonut, että joka kerta kun hän julkaisee jotain ilmastonmuutokseen liittyvää hän menettää tuhansia seuraajia. Sen vuoksi Goulding oli pitkään julkaisematta omia mielipiteitään sosiaalisessa mediassa, koska pelkäsi elantonsa puolesta.

Nainen huomasi, että suuri osa faneista seurasi naista vain ja ainoastaan hänen musiikkinsa vuoksi eikä näin ollen halunnut nähdä muunlaista sisältöä. Nykyään 33-vuotias tähti kuitenkin ilmaisee mielipiteensä ja on halunnut auttaa rasismin vastaisessa työssä ja ilmaista huolensa myös ympäristöön liittyvissä asioissa. Hän on rohkaissut fanejaankin tekemään samoin senkin uhalla, että esimerkiksi ilmastonmuutoksesta puhuminen on joka kerta saanut yli tuhat ihmistä lopettamaan naisen seuraamisen.