Joy Corrigan yläosattomissa – rohkea somekuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu maailmassa, ja sen sivuilta taannoin tunnetuksi tullut Joy Corrigan on viime aikoina saanut lisää jalansijaa mallimaailmasta. Hänen uransa on parhaillaan todellisessa nousukiidossa.

View this post on Instagram

@justinmacala for @gooseberry.seaside #tbt

A post shared by Joy Corrigan (@joycorrigan) on

Taannoin Joy Corrigan osallistui Naked Species -kampanjan, jonka tuotosta 10 prosenttia ohjautuu uhanalaisten lajien suojeluun. Tällä kertaa hän on pukenut jo bikinien niukan alaosan ylleen, mutta yläosa on edelleen paljaana. Yläosattoman kuvansa yhteydessä hän muistelee takavuosien tunnelmia koronakriisin keskellä.

Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.