Tyttöbändin kaunotar riisui hiekkadyyneillä – ja esitteli rantakuntoaan huvijahdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Little Mix -tyttöbändin kaunottarista Leigh-Anne Pinnock on tehnyt viime vuosina näyttävää julkista uraa ja viihdyttänyt aktiivisesti myös sosiaalisen median seuraajiaan. Nyt Leigh-Anne Pinnock on avautunut faneilleen siitä miten rasismi on tyttöbändin riveissä näkynyt.

Leigh-Anne Pinnock nähdään tuoreissa päivityksissään poseeraamassa mustiin bikineihin pukeutuneena hiekkadyyneillä, ja kaunis kuva korostaa upeasti hänen täydellisyyttä hipovaa vartalaan. Toisessa kuvassa hän markkinoi valkoisia bikineitä poseeraamalla ne yllään huvijahdin kannella näyttävästi.

Kyyneleet alkavat muodostumaan Leigh-Anne Pinnockin silmäkulmiin etenkin kun nainen avautuu siitä, että hän kokee olevansa tyttöbändissä vähiten suosittu ihonvärinsä vuoksi. Pinnock kokee, että hänen taitonsa ei yksin riitä koska hänellä on tummempi iho kuin bändin muilla tytöillä. Sen vuoksi häntä on aina ahdistanut ennen jokaista fanitapaamista ja allekirjoitustuokiota, koska hän on jännittänyt sitä, että hän ei ole fanien mielestä niin kiinnostava.