Naisen ostama jalokivi hämmästyttää – näyttää friteeratulta kanalta!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalokivet keräävät tyypillisesti katseita niiden kauniin ulkomuodon ansiosta, mutta viraalina levinnyt kristallin kuva on herättänyt huomiota hieman toisenlaisesta syystä. Se näyttää hämmästyttävän paljon friteeratulta kanalta.

Unbeadable Energies -koruyritystä pyörittävä Amelia Rude sai taannoin käsiinsä uuden kalsiumkarbonaattikiven, jota hän esitteli sosiaalisessa mediassa. Moni huomatti jalokiven näyttävän aivan Kentucky Fried Chickenin kaltaisissa ravintoloissa myytävältä friteeratulta kanaherkulta.

Rude ei Unilad-sivuston mukaan usko kristallin olevan erityisen arvokas, ja arvio sen hinnaksi noin 30 dollaria. Erikoisen näköinen jalokivi on kuitenkin tärkeä lisä yksilöllisiä rannekoruja poikaystävänsä kanssa valmistavan naisen yli 700 kristallin kokoelmaan.