Martina Aitolehti ei päästä Sofia Belórfia lastensa lähelle: ”Hänellä ei ole mitään lupaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on aloittanut uuden arjen sinkkuna erottuaan ex-miehestään Stefan Thermanista. Therman alkoi kuitenkin välittömästi tapailemaan Sofia Belórfia, joka on ollut viime aikoina tiiviisti median huomion alla ollessaan yksi syytetyistä Katiska-huumevyyhdissä.

Sofia Belórf julkaisi aiemmin Instagram-tarinassaan videon, jossa pieni tyttö nähtiin ratsastamassa. Video poistettiin nopeasti, mutta sen ehti jo näkemään moni seuraaja, minkä jälkeen Aitolehti alkoi saamaan huolestuneita kyselyitä. Nyt Martina Aitolehti avautui aiheesta ja kertoi, että Belórfilla ei ole lupaa olla hänen tyttäriensä seurassa.

Martina Aitolehti ei halua, että hänen lapsensa viettävät aikaa Sofia Belórfin seurassa, koska hän on syytettynä isossa huumejutussa.

– Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni, Aitolehti kirjoittaa.

Naisen mielestä hänen tyttärensä kuvaaminen Sofia Belórfin toimesta oli ollut naiselta hyvin epäkunnioittava teko. Aitolehden mielestä Thermanin uusi tyttöystävä yritti videon avulla esittää, että tilanne olisi toisenlainen kuin se oikeasti on.

View this post on Instagram

Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa. Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset. Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen, hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä. On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on. Loppukoon siis huoli ja spekulaatio tähän postaukseen. Mä suojelen ja taistelen mun lasteni puolesta leijonaemon lailla, sen tiedätte ❤️ On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisenmedian käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia. Rakkautta ❤️

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on