Sabina Särkkä bikineissä upealla Komulanköngäs-vesiputouksella – matkailee nyt kotimaassa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Missikaunotar Sabina Särkkä rakastaa matkustamista, mutta viime aikoina koronaviruksen vuoksi nainen on keskittynyt pelkästään kotimaassa matkailuun. Viimeisin seikkailu sijoittui pohjoisessa sijaitsevaan Hyrynsalmeen, joka houkutteleekin ihmisiä upean luonnon avulla.

Sabina Särkkä julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään miten nainen puikkelehtii vesiputoukseen uimaan. Upean vesiputouksen sijainniksi voisi hyvin luulla jonkin etelän matkakohteen, mutta tämä vesiputous sijaitsee kuitenkin Hyrynsalmella. Vesiputous on nimeltään Komulanköngäs ja se on korkeudeltaan noin kuusi metriä.

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta viime aikoina kaunotar on nähty lähinnä sosiaalisessa mediassa.