Christina Aguileraa yritettiin saada käyttämään taiteilijanimeä – nimi olikin liian etninen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Megaluokan poptähti Christina Aguilera on tunnettu hänen suuresta ja sielukkaasta äänestään, jonka avulla nainen on onnistunut hurmaamaan ihmisiä jo kymmeniä vuosia. Nyt 39-vuotias laulaja on paljastanut, että hänen uransa alussa häntä yritettiin saada käyttämään taiteilijanimeä oman nimen sijaan. 

Christina Aguileran tuottajat olivat sitä mieltä, että hänen oma nimensä on liian eksoottinen. Tuottajat olivat ehdottaneet artistille taiteilijanimeksi Cosmopolitan-sivuston mukaan esimerkiksi Christina Ageeta, mutta nainen ei nuorenakaan taipunut vaan piti päänsä. Hän oli ylpeä juuristaan, minkä vuoksi etniset vivahteet hänen nimessään eivät Aguileraa haitanneet.

Christina Aguileran isä on Ecuadorista kotoisin ja hänen äidissään on saksalaisia, irlantilaisia, walesilaisia ja hollantilaisia juuria. Aguilera kokee olevansa osittain latino, minkä vuoksi hän halusikin aikoinaan tehdä suositusta Genie in a Bottle ja Come On Over Baby -hiteistään espanjalaiset versiot.