Samaan aikaan Pohjanmaalla: Mies käveli puukko kädessä Vaasassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjanmaan poliisi kertoo ottaneensa tänä aamuna kiinni miehen, joka käveli puukko kädessään kohti Vaasan keskustaa. Hän ei totellut poliisin käskytystä, vaan yritti juosta karkuun. Puukkomies saatiin kiinni poliisikoiran avulla.

Mies käveli Vaasan Opistokadulta kohti keskustaa aamukymmenen aikaan. Poliisipartio tavoitti miehen Vaasanpuistikon ja Ratakadun risteyksessä. Hän pakeni viranomaisia veitsi kädessään Ratakatua pitkin ja kääntyi Klemetinkadulle. Puukkomiestä vastaan tuli useita ihmisiä.

Mies otettiin kiinni Ajurinkadun risteyksessä ja hänellä oli vielä kiinnioton yhteydessä veitsi kädessään. Poliisi pyytää puukkomiehen kohdanneita ihmisiä ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi, ja kertomaan lyhyesti tapahtumasta. Poliisi tutkii tapausta tässä vaiheessa laittomana uhkauksena, pahoinpitelyn yrityksenä ja niskoitteluna poliisia vastaan.