Candice Swanepoel vähäpukeisena – julkaisi uusia bikinikuvia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen malli Candice Swanepoel tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun muotinäytöksistä yhtenä kauniimmista enkeleistä. Nyt malli poseeraa upeissa bikinikuvissa, jotka hän on julkaissut omalla Instagram-kanavallaan.

Näyttävissä kuvissa 31-vuotiaalla Candice Swanepoelilla nähdään yllään vihreät bikinit, joita nainen esittelee herkissä kuvissa. Bikinit ovat peräisin naisen itse suunnittelemasta Tropic of C -mallistosta. Mallikaunotar pitelee käsissään päivänkakkaraa ja poseeraa tällä kertaa seksikkäiden asentojen sijaan melko herkällä otteella kameralle.

Kuvatekstissä nainen kertoo olevansa esteetikko, joka aistii hyvin herkästi kauneuden taiteessa ja luonnossa. Luonnonläheisissä kuvissa Candice Swanepoel seisookin niityllä eikä hiekkarannalla, jossa tähti usein poseeraa seksikkäästi toimiessaan oman bikinimallistonsa lähettiläänä ja kasvona.