Bensaletku unohtui autoon kiinni – erikoinen näky liikennevaloissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Toisinaan ihmiset unohtavat asioita autojensa katoille ja ajelevat huoletta ympäriinsä esimerkiksi lompakko tai laukku auton katolla. Tällä kerralla liikenteessä nähtiin kuitenkin erikoinen tilanne, jossa auton bensatankista roikkui polttoainepistooli letkuineen.

YouTube-videolla nähdään miten mies yrittää autollaan lähestyä kuskia liikennevaloissa ja varoittaa häntä siitä, että bensatankista roikkuu letku kiinni. Kuski näyttää kuitenkin vain säikähtävän sitä, että viereinen kuski yrittää huudella hänelle jotain, minkä vuoksi henkilö päättää nopeasti kaasutella tiehensä.

Videon kuvannut henkilö oli huomannut tilanteen, jossa auto oli kaartanut huoltoaseman pihasta pois. Ilmeisesti kuski oli vain unohtanut, että hän ei laittanut bensaletkua paikoilleen tankkaamisen jälkeen. Bensaletkun pistooli oli ilmeisesti melko tiukasti kiinni autossa kun koko letku onnistui lähtemään mukaan huoltoaseman tankkauspisteeltä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.