Ellie Goulding valmistautuu albumin julkaisuun – esitteli tekorusketustaan ja treenattua vartaloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen poptähti Ellie Goulding on tunnettu useista megahiteistään, joista suosituimpia ovat muun muassa Outside ja Fifty Shades -elokuvan tunnusmusiikkina soinut Love Me Like You Do. Tällä hetkellä artisti valmistautuu uuden Brightest Blue -albuminsa julkaisuun.

Ellie Goulding julkaisee uuden albuminsa 17. heinäkuuta. Nyt artisti julkaisi itsestään peilin kautta otettuja kuvia, joissa nähdään miten treenatussa kunnossa artisti nykyään on. Goulding on aina ollut hyvin ahkera kuntoilija, mutta tämän hetkinen kunto vaikuttaa kuitenkin siltä, että tähti on alkanut samalla tarkkailemaan syömisiäänkin.

Ellie Gouldingin julkaisemissa kuvissa nähdään tähti urheilutopissa ja tiukoissa shortseissa, jotka paljastavat naisen timmit jalat ja vatsalihakset. Tähti kertoo valmistautuneensa uuden albumin julkaisuun tuoreen tekorusketuksen ja uusien saappaiden kera.