Myytinmurtajat-ohjelman tähteä syytetään siskonsa raiskauksesta: ”Hän yrittää hyötyä taloudellisesti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Myytinmurtajat -televisio-ohjelmasta tuttua Adam Savagea syytetään raiskauksesta. Tekojen väitetään tapahtuneen 1970-luvun lopulla. Uhrina on ollut Savagen oma sisko. Miranda Pacchiana väittää Adam Savagen raiskanneen hänet ja pakottaneen suuseksiin perheen asuessa New Yorkin Sleepy Hollow’ssa 1970-luvulla. Miranda on ollut tekojen aikaan 7–10-vuotias. Adam on ollut silloin 9–12-vuotias.

New York Post kertoo 51-vuotiaan Miransa Pacchianan perheen hylänneen hänet, kun nainen kertoi seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuosien jälkeen. Hänen mukaansa perhe on yrittänyt lakaista ongelman maton alle ja hyssytellä asiaa. Adam Savagella on toisenlainen mielipide asioista.

– Toivon, että siskoni löytää apua rauhan saavuttaakseen ja tämä loppuu. Hän on vuosien ajan taukoamatta ja valheellisesti yrittänyt hyökätä minun ja muiden perheenjäsenteni kimppuun kaikin tavoin. Hän yrittää hyötyä taloudellisesti valheellisia tarinoita ja hän kohtelee kaltoin koko sukuamme. Aion taistella tätä pohjatonta ja loukkaavaa syytettä vastaa ja saada tämän kaiken päätökseen kertaheitolla.

Jopa Adam Savagen äiti, Karen Savage on surullinen tilanteesta. Hän on väittänyt tyttärensä kärsivän mielenterveysongelmista. Miranda Pacchiana työskentelee sosiaalityöntekijänä Connecticutissa.