Sara ”Saara” Forsbergin tulikuuma uimapukuposeeraus verkkoon – muodonmuutos näkyy!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen kielinainen ja maailmaa valloittava persoona Sara ”Saara” Forsberg asuu parhaillaan Yhdysvalloissa. Nainen muutti alkuvuodesta New Yorkiin, mutta vaihtoi maisemaa koronaviruksen takia Ohion osavaltioon.

Fanit ovat panneet merkille neitokaisen hurjasti hoikistuneen ulkomuodon. Hän on kertonut vaihtaneensa elämäntapansa terveellisemmäksi ja kuntoilleensa enemmän. Sinnikkyys on palkittu hyvinvoinnilla.

Forsberg julkaisi äskettäin uima-allas kuvan, jossa näkyy naisen bikinivartalo. Hän sanoo, että kesää ei ole peruttu. Fanit ovat ylistäneet terveyttä huokuvaa viihdetähteä.

View this post on Instagram

summer isn’t cancelled 🌞

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on

View this post on Instagram

🌒

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on

View this post on Instagram

consistency is 🔑 – – – – – – – – – – – – – i’ve gotten quite a lot of questions on how i did it, and honestly, it’s just about establishing a routine and sticking to it. there are a hundred diets and workout plans out there, just find something that works for you and be consistent. step out of your comfort zone regularily. sweat a little every day, eat nutritious food, don’t be afraid to indulge every now and then and don’t expect results overnight. it’s a lifestyle change – these two pictures are 2 years apart! i’m also not telling anyone they should lose weight – if you want to, this is for you. you got this 💪🏻😎💪🏻 – – – – – – – – – – – – – #weightloss #transformation #fitness

A post shared by SAARA (@helloimsaara) on