Brittimies valkaisee ihoaan ruiskeilla – haluaa näyttää korealaiselta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen Oliver ”Oli” London haluaa näyttää korealaiselta poptähdeltä. Hän on muokannut ulkonäköään rajusti plastiikkakirurgian avulla jopa kallon muotoa muuttaen. Nyt mies yrittää vaalentaa ihoaan valkaisevilla pistoksilla.

Aikoinaan hetken aikaa Etelä-Koreassa asunut London Oli päätti muokata ulkonäköään enemmän ihailemansa K-pop -bändi BTS:n laulajan Jimin näköiseksi. Hän on esiintynyt julkisuudessa muokatun ulkonäkönsä kanssa ja vakuuttanut, että on äärimmäisen tyytyväinen nykyiseen habitukseensa. Silti hän ei ole lopettanut toimenpiteitä.

Hän on julkaissut kuvasarjan Instagramiin, jossa kertoo ottaneensa ihoa vaalentavia pistoksia. Hän haluaa kasvojensa olevan vitivalkoiset. Mies on tehnyt myös itse korealaista popmusiikkia, mutta läpimurto odottaa edelleen oikeaa aikaa.