Suomalaiselle Iholla-sarjalle jatkoa – mukana nimekäs joukko ”Sara, Tuure, Martina…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iholla realitysarja tulee saamaan jatkoa uusien julkkisten päästäessä katsojat jälleen lähemmäksi omaa elämäänsä. Nyt Dplay julkaisi tulevan tuotantokauden uudet tähdet, joiden mukana nähdään niin missejä kuin muusikoitakin.

Uudella tuotantokaudella päästään seuraamaan poptähti Tuure Boeliusta, laulaja-lauluntekijä Leo Stillmania, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehteä sekä missikaunotar Sara Sieppiä. Sarja tullaan esittämään Discoveryn omassa Dplay-suoratoistopalvelussa vuoden 2021 keväällä.

Iholla-realitysarjaa alettiin esittämään Suomessa kahdeksan vuotta sitten. Kolmessa ensimmäisessä kaudessa seurattiin tavallisten aikuisten miesten ja naisten elämää. Neljännellä ja viidennellä kaudella on kuitenkin pyydetty mukaan julkisuudesta tunnettuja henkilöitä.