Melanie Sykes ihastuttaa seksikkäässä asussa – tähteä ei voisi uskoa ikäisekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Melanie Sykes on yksi niistä julkkismaailman naisista, jotka näyttävät huomattavasti ikäistään nuoremmilta. Nainen todisti tämän seikan jälleen lyhyellä videoklipillä, jossa hänen yllään nähdään seksikäs nahkainen body.

Melanie Sykes on julkaissut hänen Instagram-kanavalleen pienen videopätkän kuvausten kulisseista. Julkaisussa upeavartaloinen kaunotar nähdään mustassa nahkaisessa asussa, jonka hihoissa heiluu näyttävät hapsut. Seksikäs tyyli on viimeistelty korkokengillä ja verkkosukkahousuilla.

Melanie Sykes kertoo, että kuvaukset otettiin naisen tulevan syntymäpäivän kunniaksi. Sykes täyttää 50 vuotta elokuussa ja näyttää olevan elämänsä parhaassa kunnossa. Brittiläinen tähti tunnetaan kotimaassaan mallina työskentelemisen lisäksi myös televisiojuontajana ja kirjailijana.