Autoilijan syy räikeälle ylinopeudelle: ”Oli kiire vessaan”

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Hätä ei vanhan sanonnan mukaan lue lakia. Kova tarve päästä vessaan ei kuitenkaan ole riittävä syy ylinopeuden ajamiselle, kuten eräs brittiläinen mies joutui taannoin huomaamaan.

South Yorkshiren poliisi lähti seuraamaan autoiijaa, joka kaahasi Yahoo-uutissivuston mukaan yli 50 kilometrin tuntivauhdin ylinopeutta M18-moottoritiellä. Poliisin onnistuttua lopulta pysäyttämään miehen hän kertoi ajaneensa 185 kilometrin tuntivauhtia vessahädän vuoksi. Kuljettaja kuitenkin joutui vastuuseen teostaan.

– Autoilijan kertoma syy ylinopeudelle? Hän yritti epätoivoisesti päästä vessaan ajettuaan Lontoosta saakka. Hädästään huolimatta mies vaikutti kykenevän istua mukavasti 10 minuutin ajan meidän sakottaessa häntä, poliisi kirjoitti Facebookissa.

 

The bit of kit in the picture is in one of our marked cars. The reading on the bit of kit came about when said marked…

Publiée par SYP Operational Support sur Dimanche 5 juillet 2020