David Beckham katseli nuorena Spice Girls -bändiä: ”Tuo kissapukuinen olisi kiva”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Beckhamien perheonnea onkin voinut jo monien vuosien ajan seurata sosiaalisen median avulla. Nyt aviopari juhli hääpäiväänsä, jonka kunniaksi mies julkaisi ihana viestin vaimolleen.

David ja Victoria Beckham juhlivat 21. hääpäiväänsä. 45-vuotias David Beckham julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nähdään kuvia heidän yhteisen elämänsä varrelta. Sekaan on myös lisätty videoleikkeitä, joissa nuori Victoria laulaa Spice Girls -tyttöbändin riveissä.

Videon yhteydessä David Beckham muistelee sitä miten noin 23 vuotta sitten hän katseli televisiosta Spice Girls -bändin musiikkivideota. Hän kääntyi ystävänsä puoleen ja kommentoi, että hän pitäisi eniten mustassa kissapuvussa esiintyvästä Victoriasta. Tällöin mies ei olisi voinut vielä kuvitellakaan, että hänellä tulee olemaan pitkä avioliitto ja neljä upeaa lasta tämän kaunottaren kanssa.