Seksikäs popkaunotar Dua Lipa paratiisissa – kuumat lomakuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iso-Britanniasta maailman maineeseen ponnistanut poptähti Dua Lipa on viime kuukausien ajan viettänyt kesälomaa kotona poikaystävänsä Anwar Hadidin kanssa. Nyt rakastavaiset näyttävät kuitenkin lähteneen yhteiselle matkalle.

Dua Lipa ja Anwar Hadid ovat uskaltautuneet matkustamaan korona-ajan suosituksista huolimatta. 24-vuotias poptähti julkaisi useita upeita lomakuvia, joissa hän näyttää nauttivan suuresti Karibianmerellä sijaitsevan St. Lucian kauniista maisemista.

Dua Lipa on viime vuosien aikana niittänyt suurta suosiota musiikillaan. Tähti julkaisi juuri uuden Future Nostalgia -nimisen albumin ja odottaa nyt kuumeisesti sitä, että hän pääsisi takaisin keikkalavoille esittämään uusia kappaleitaan.