Jenna Marbles yllätti fanit – ilmoitti lähtevänsä YouTubesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jenna Marbles, oikealta nimeltään Jenna Mourey, on yksi YouTuben tunnetuimpia videobloggaajia. Hänen kanavaansa seuraa jo reilusti yli 20 miljoonaa ihmistä, joita nainen on viihdyttänyt jo 250 videon verran. Nyt nainen kuitenkin ilmoitti jättävänsä YouTuben.

Jenna Marbles on kohdannut paljon kritiikkiä vanhojen videoidensa vuoksi. Videoilla nainen on nauranut aasialaisten kustannuksella ja maalannut kasvonsa ruskeaksi esittäessään räppäri Nicki Minajia. Marbles on pyytänyt videoiden sisältöä anteeksi ja sanonut tietävänsä nyt paremmin, mutta hän on kokenut silti kuitenkin liian ahdistavana jatkaa kuvaamista kohun jälkeen.

YouTube-tähti ilmoitti, että hän ei enää toistaiseksi tule tekemään videoita kanavalleen. Hän on pyytänyt vielä kertaalleen anteeksi kaikilta, joita hänen videoidensa ajattelematon sisältö on loukannut.