Kim Kardashianin uusi tyyli yllätti – värjäsi hiuksensa kirkuvan punaiseksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashianilla on Instagramissa yli 178 miljoonaa seuraajaa, joista moni ihailee naisen näyttävää tyyliä ja kurvikasta vartaloa. Kardashian onkin tunnettu siitä, että hän onnistuu luomaan uusia trendejä omalla pukeutumisellaan.

Nyt 39-vuotias Kim Kardashian pääsi yllättämään fanit uudella hiustyylillään. Tähti esitteli tuoreissa kuvissaan pitkät suorat hiuksensa, jotka oli värjätty kirkkaan punaiseksi. Naisella on nähty hiuksissaan monia eri värejä vuosien varrella, mutta tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun tähti nähdään punaisissa hiuksissa.

View this post on Instagram

💥

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian on itse kommentoinut Instagramissa uutta hiusväriään sanomalla, että hän on aina haaveillut punaisista hiuksista. Tähden ei ole kuitenkaan tarkoitus pysyä tässäkään värissä pitkään vaan hän suunnittelee jo seuraavaa vaihetta ja uutta tummempaa sävyä hiuksiinsa.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on