Mitä ihmettä? Pesukarhu yritti varastaa puhelimen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pesukarhut ovat tunnettuja hauskasta ulkonäöstään ja värityksestään, jonka ansiosta ne näyttävät aivan pieniltä rosvoilta. Musta naamari silmien kohtaan sopiikin näille veijareille erityisen hyvin, koska monesti ne ovat pahanteossa.

Pesukarhuille maistuu monet herkut, minkä vuoksi ne jäävätkin usein kiinni ruoan varastamisesta. Tällä kerralla eräs pesukarhu pääsi kuitenkin yllättämään ihmiset, koska ruoantähteiden sijaan se halusikin viedä matkapuhelimen pöydältä.

Arkistojen kätköistä löytyneellä YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa pesukarhu lähestyy terassipöytää. Pesukarhu nousee takajaloilleen nähdäkseen pöydälle. Lautasten sijaan eläin havitteleekin puhelinta, jonka se nappaa ovelasti kahden tassunsa väliin.