Shay Mitchell huvitti videollaan – tältä TikTokin käyttäminen näyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan parhaiten hänen Emily Fields -roolihahmostaan Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjassa. 32-vuotias nainen on nykyään myös äiti saatuaan esikoistyttärensä hänen miehensä Matte Babelin kanssa 2019 vuoden lokakuussa.

Shay Mitchell on ihastuttanut seuraajiaan TikTok-sovelluksessa liityttyään siihen Atlas-tyttärensä syntymän jälkeen. Nainen suhtautuu videoiden kuvaamiseen melko humoristisesti ja näyttää kokevan niiden kuvaamisen melko kiusalliseksi.

Shay Mitchell julkaisi huvittavan videon, jossa hän esittelee miltä TikTok-videoiden kuvaaminen näyttää. Sovelluksen käyttäjät näkevät hienon lopputuloksen, mutta sen kuvaaminen näyttää tuntuvan tähden mielestä melko typerältä henkilön joutuessa tanssimaan kameralleen yksin olohuoneessaan.