Jasper Pääkkösen nimissä leviää huijaus: ”Jotkut suomalaiset jo erehtyneet uskomaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Jasper Pääkkönen on niittänyt viime vuosina erittäin merkittävää kansainvälistä menestystä, ja hänen kaltaisensa julkisuudesta tutut ihmiset ovat ajoittain myös nettihuijareiden hyväksikäytön kohteena. Nyt vuorossa on Pääkkönen.

Jasperin kuvaa käytetään parhaillaan verkossa leviämässä huijauksesta, joka on tehty muistuttamaan Yleisradion artikkelia. Aiemmin vastaavissa tapauksissa on käytetty myös monien muiden suomalaisjulkkisten kuvia. Nyt Pääkkönen itsekin muistuttaa, että tällaisiin huijauksiin ei kenenkään tule antaa yksityisiä tietojaan.

– Olen saanut valtavan määrän viestejä ihmisiltä tästä keissistä. Kyseessä on YLE:n uutiseksi naamioitu tekaistu artikkeli. Näihin vedätyksiin on kai jo jotkut suomalaiset jo erehtyneet uskomaan, joten varmuuden vuoksi: älkää hyvät ihmiset antako tietojanne (tai rahojanne) näille huijareille, Jasper Pääkkönen varoittaa.