Vaasa Festival paisui massiiviseksi – julkisti uusia artistikiinnityksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuun alkupuolella järjestettävä Vaasa Festival kasvaa tänä vuonna kansallisesti erittäin merkittäväksi festivaaliksi, sillä tapahtuman jo valmiiksi kattava tarjonta on nyt kasvanut merkittävillä uusilla tähdillä. Nyt mukaan tulivat esimerkiksi perjantaina esiintyvä Kaija Koo ja lauantaina esiintyvä Maija Vilkkumaa. Festivaalin liput on lähes loppuunmyyty.

Aiemmin julkaistuja tähtiä ovat Reino Nordin, Lauri Tähkä, Behm, Apulanta, Neljä Ruusua, Eppu Normaali, Sonata Arctica ja Apulanta. Uusia artistikiinnityksiä Vaasa Festivaleilla ovat lisäksi Jannike, Fredrik Furu, Entusiasti & Eksyneet, Killburn, Tyrantti, Tulenkulkijat ja Grillijono K.O. Alunperin mukana olleet Kolmas Nainen ja J. Karjalainen peruivat kuluvan vuoden keikkansa, joten heitä ei Vaasassakaan nähdä.

– Melkoisen vaiherikkaiden kuukausien jälkeen olemme varovaisen innoissamme siitä, että Vaasa Festival toteutuu erityisin järjestelyin elokuussa. Kuvaisinkin tämänvuotista festivaalia suureksi yhteis-piknikiksi, sillä kaikille festivaalivieraille on varattu AVI:n ohjeistuksen mukaan tapahtuma-alueelta istumapaikka sekä pöytätaso. Tapahtuman asiakasmäärä on rajattu tänä vuonna 5000 kävijään päiväkohtaisesti, jotta voimme taata turvallisen festivaalikokemuksen, riittävän väljyyden sekä turvavälit tapahtumassa, promoottori Tommi Mäki kertoo.

Vallitsevan tilanteen ja matkustusrajoitteiden vuoksi ruotsalaisartisteja ei tänä vuonna Vaasa Festivaliin kiinnitetä. Tämän vuoden perjantain ja kahden päivän liput on mahdollista siirtää vuodelle 2021 veloituksetta. Lippujen siirto tulee tehdä laittamalla asiasta sähköposti info@vaasafestival.fi osoitteeseen 15.7.2020 mennessä.

Vaasan Taiteiden yön aikana Sisäsataman ranta-alue rajataan siten, että festivaalin käytössä on sisäsataman laiturialue kapasiteetin ollessa 1 500 asiakasta. Terassilavalla nähdään 6. elokuuta torstaina kymmenen yhtyettä, joiden nimet julkaistaan muun Taiteiden Yö -ohjelman kanssa samaan aikaan myöhemmin heinäkuussa.