Bella Thorne rehkii kuntosalilla – kuuma vatsalihastreeni somevideolla

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä, malli ja laulaja Bella Thorne tunnetaan räväkästä tyylistään ja seksikkäistä poseerauksista kuvissa, joita nainen julkaisee säännöllisesti sosiaalisen median kanavissaan. Usein Thorne esittelee vähäpukeisena timmiä vartaloaan, jonka eteen nainen tekee töitä kuntosalilla.

Bella Thorne jakoi nyt Instagram-kanavallaan videon, jonka hän on kuvannut itsestään kuntosalilla. Videolla nähdään millaisen treenin avulla kaunotar pitää keskivartalonsa hoikkana ja hyvässä kunnossa.

Bella Thorne näyttää käyttävän treeniinsä TRX-nauhaa, jonka avulla pystyy tekemään monia erilaisia toiminnallisia harjoituksia. Thorne pujottaa nilkkansa nauhojen kiinnityssoljista läpi ja jännittää vatsalihaksiaan samalla kun hän vetää polviaan rintakehäänsä kohti. Liike on todella tehokas ja raskas, minkä vuoksi nainen ei jaksakaan suorittaa kuin muutaman toiston.