Etelä-Korean Soulin pormestari katosi oudoissa olosuhteissa – löydettiin myöhemmin kuolleena

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Etelä-Korean pääkaupungin, Soulin pormestari julistettiin torstaina kadonneeksi. 64-vuotiaan Park Won-Soonin tytär ilmoitti poliiseille isänsä jättäneen viestin kotiinsa ennen katoamistaan.

Jopa 600 poliisia ja palokunnan jäsentä etsi Parkia seitsemän tunnin ajan. Pormestari löydettiin lopulta kuolleensa Bukak-vuorelta, joka sijaitsee hänen kotinsa lähettyvillä. Parkin kuolinsyytä ei ole BBC:n mukaan paljastettu.

Park Won-Soonin entisen sihteerin kerrotaan tehneen ennen katoamista rikosilmoituksen, jossa hän syytti pormestaria seksuaalisesta häirinnästä. Poliisi tutkii Parkin kuolemaa mahdollisena itsemurhana.

Park aloitti Soulin pormestarina vuonna 2011. Hän oli Korean ainoa pormestari, joka äänestettiin virkaan kolme kertaa. Parkia pidettiin myös potentiaalisena ehdokkaana Etelä-Korean vuoden 2022 presidentinvaaleissa.