Natalia Borges paljasti: ”Kaipaan rannalle ilman vaatteita”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vuosittain muutamia uusia kaunottaria, jotka onnistuvat pysyttelemään jonkin aikaa huipulla. Yksi tulevaisuuden todennäköisistä tähdistä on brasilialainen Natalia Borges, joka nousi muutama vuosi sitten paparazzien tähtäimiin ja sitä kautta kansainväliseen tunnettuuteen.

Tällä kertaa Natalia haikailee sosiaalisessa mediassa paluusta Meksikoon koronasta johtuneen karanteeniin jälkeen. Hän kertookin upean bikinikuvansa yhteydessä haluavansa palata pian rannalle ilman vaatteita. Hänen seuraajansa odottavat sitä varmasti vähintään yhtä kuumeisesti.

Brasilialainen Natalia Borges on mallikaunotar ja näyttelijä, joka odottaa vielä varsinaista läpimurtoaan kansainvälisillä mallimarkkinoilla. Esimerkiksi kotimaassaan hän on seurattu julkkistähti, koska hänen aviomiehensä on New Yorkissa vaikuttava yökerhomoguli Michael Satsky.