Thandie Newton paljasti – Tom Cruise on työkaverina pelottava

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Thandie Newton on englantilainen näyttelijä, joka tunnetaan monista isoista elokuvarooleistaan. Yksi tunnetuimmista naisen tähdittämistä elokuvista on Vaarallinen tehtävä II, jossa nainen näytteli Tom Cruisen kanssa.

Naisnäyttelijä on nyt tuoreessa haastattelussaan New York Vulture -sivustolle kertonut millaista näytteleminen Tom Cruisen kanssa oli. Thandie Newtonin päällimmäiset ajatukset 20 vuoden takaisesta kokemuksesta ovat ahdistavat. Nainen muistaa edelleen, miten ahdistava ja pelottava työkaveri Tom Cruise oli.

Thandie Newton ei usko Tom Cruisen tarkoittaneen käytöksellään mitään pahaa, mutta hän näytti kuitenkin ajattelevan, että vain hän itse osaa tehdä kaiken niin hyvin kuin se on mahdollista tehdä. Tästä syystä Cruise halusi jopa harjoituksissa esittää naisen roolia ikään kuin näyttääkseen esimerkkiä Thandie Newtonille siitä miten homma tulisi hoitaa kotiin.

Erään pitkän työpäivän jälkeen Newton oli soittanut ystävälleen ja kertonut kamalasta päivästä, joka hänellä oli Cruisen käytöksen vuoksi ollut. Illalla kun Cruise oli soittanut naistähdelle, Newton oli ajatellut hänen pyytävän anteeksi. Sen sijaan Cruise olikin pitkän päivän jälkeen ilmoittanut, että naisen näyttelemä kohtaus ei edelleenkään ollut tarpeeksi hyvä ja he tulisivat kuvaamaan sen uudestaan myöhemmin.