Kuuma supermalli makasi heinikossa – niukoissa bikineissä tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Israelilainen huippumalli Bar Refaeli synnytti tammikuussa kolmannen lapsensa. Nyt 34-vuotias tähti on esitellyt sosiaalisessa mediassa rantakuntoaan, joka on palautunut upealla tavalla onnellisen perheuutisen jälkimainingeista.

View this post on Instagram

ᖴᖇIᗪᗩY ᖴᑌᑎᗪᗩY

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli) on

Tuoreissa Instagram-kuvasarjassaan Refaeli poseeraa niukoissa bikineissä heinikolla makoilen. Samalla hän kertoo, että oli nauttimassa perjantain huumasta.

Bar Refaeli paljasti alkuvuodesta hänen ja aviomiehensä Adi Ezran saaneen iloista perheenlisäystä. Tähden David-poika on jo hänen kolmas kolmen ja puolen vuoden aikana synnyttämistä lapsista. Mallintöiden lisäksi Refaeli on työskennellyt televisiotähtenä, toimien muun muassa vuoden 2019 Euroviisujen toisena juontajana.