Munasta on moneksi – aloita päivä herkullisella aamiaisella

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Vapaapäivissä on parasta pitkät aamupalat, joita nautiskellaan jokaista suupalaa ajatuksella makustellen. Kananmunat ovat olennainen osa aamiaista, joten nyt esittelemme Tastyn herkullisen vinkkivideon.

Viisi kananmunareseptiä on koottu yhteen videoon. Kananmunaa saa nykyään syödä enemmän kuin aiemmin on suositeltu, sillä se ei ole niin vaarallista terveydelle kuin aiemmin on väitetty. Kananmunan valkuainen vaahdottuu ihanasti kuohkeaksi pilveksi, jonka sisään voi panna keltuaisen muhimaan.

Kananmunia voi paistaa helposti myös muffinssivuoassa perinteisen paistinpannun sijaan. Sekaan voi panna juustoa, kinkkua tai kasviksia oman maun mukaan. Munapasteijat syntyvät puolestaan valmiista lehtitaikinasta.

https://www.facebook.com/buzzfeedtasty/videos/3068768223160567/