Halsey joutui opettelemaan tanssikoreografian murtuneella nilkalla – julkaisi videon treeneistä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Halsey julkaisi hetki sitten Marshmellon kanssa Be Kind -nimisen kappaleen, johon kuvattiin myös musiikkivideo. Musiikkivideolla nainen esiintyy yksin ja tanssii koko kappaleen ajan, minkä vuoksi tähdellä olikin hieman opettelemista siinä, että hän muistaa kaikki tanssiliikkeet.

Nyt 25-vuotias Halsey julkaisi videon, jossa nähdään miten hän harjoittelee tanssikoreografiaa Be Kind -musiikkivideota varten. Naisen nilkka oli murtunut, minkä vuoksi hän joutui käymään tanssirutiinin läpi pelkästään istumalla. Halsey tanssii kuitenkin niin uskottavasti, että videosta päätellen voisi uskoa, että tanssi on suunniteltu niin, että laulaja istuu koko ajan.

Halsey on People-sivuston mukaan kertonut, että nilkan murtanut tapaturma tapahtui kotona hänen keittiössään. Naisen mielestä oli ironista, että hän pystyi tekemään noin 2.000 keikkaa ilman minkäänlaista vahingoittumista, mutta murtaa nilkkansa omassa keittiössään täyttäessään astianpesukonetta.