Jada Pinkett Smithillä salasuhde nuoreen räppäriin – Will Smith antoi pettämisen anteeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko ja näyttelijä Will Smith on ollut naimisissa Jada Pinkett Smithin kanssa jo vuodesta 1997 lähtien. 23 avioliittovuoden aikana pariskunta on ehtinyt käymään läpi monia eri vaiheita. Nyt on paljastunut, että avioliitto on kestänyt jopa pettämisen.

Jada Pinkett Smith jakoi omassa Red Table Talk -keskusteluohjelmassaan aviomiehensä Will Smithin kanssa katsojille asioita heidän elämästään ja avioliitostaan. Pariskunta puhui myös ajasta, jolloin heidän avioliittonsa oli päättyä eroon. Tällöin Jada ja Will olivat päättäneet asua hetken ajan erillään.

Samaan aikaan Jada Pinkett Smith tutustui tyttärensä kautta häntä 20 vuotta nuorempaan räppäriin August Alsiniin, jonka kanssa nainen ryhtyi salasuhteeseen. Suhde paljastui lopulta aviomiehelle Will Smithille, joka oli aikeissa erota naisesta.

Will Smith päätti kuitenkin antaa vaimolleen pettämisen anteeksi ja pariskunta jatkoi yhdessä eroamatta. Nykyään pariskunnan avioliitto on todella vakaalla pohjalla. Heillä on myös kaksi yhteistä lasta, 21-vuotias Jayden ja 19-vuotias Willow.

Jada Brings Herself to the Table

Jada and Will address the recent headlines and share their journey of finding peace through pain.

Publiée par Red Table Talk sur Vendredi 10 juillet 2020