Auringossa pahasti palaneesta miehestä viraali-ilmiö – punainen kuin rapu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aurinkovoiteen käyttö on kesän helteiden aikaan suositeltavaa. Muussa tapauksessa saattaa äärimmillään käydä samalla tavalla kuin viraali-ilmiöksi nousseelle floridalaiselle miehelle.

ABC News -uutikanava jakoi Twitter-tilillään videon Floridan rannikon tuntumassa uineista isokokoisista rauskuista. Monien katsojien huomio kiinnittyi kuitenkin rauskujen sijaan johonkin aivan muuhun. Vedessä pulikoi niin pahasti auringossa palanut mies, että hän oli muuttunut kirjaimellisesti kauttaaltaan punaiseksi.

Osa katsojista ilmaisi sosiaalisessa mediassa huolensa miehen hyvinvoinnin puolesta. Osa puolestaan vitsaili hänen kustannuksellaan. Miestä verrattiin hänen värityksensä ansiosta muun muassa hummeriin, sarjakuvista sekä elokuvista tuttuun Hellboy-hahmoon ja piruun.