Johnny Deppin henkivartija oikeudessa: ”Amber Heard leikkasi Deppin sormen irti”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Amber Heard ja Johnny Depp erosivat virallisesti muutama vuosi sitten. Ero on saanut paljon mediahuomiota ja ollut todella likainen. Johnny Depp on syyttänyt naista toistuvasti valehtelusta ja väkivaltaisuudesta, ja Amber Heard on syyttänyt Deppiä perheväkivallasta.

Nyt 57-vuotiaan Johnny Deppin henkivartija on todistanut oikeudessa Amber Heardia vastaan. Henkivartijan mukaan Deppin sormi vahingoittui hänen ja entisen vaimon tapellessa. Henkivartija todisti Deppin kertoneen, että Amber Heard oli leikannut hänen sormensa irti. 

Henkivartija oli kertonut People-sivuston mukaan, että he olivat yhdessä keksineet julkisuuteen peitetarinan siitä miten mies oli vahingoittanut oven välissä sormensa. Amber Heardin asianajajat ovat kommentoineet näitä väitteitä naurettaviksi valheiksi.

Johnny Depp on myös todistanut oikeudenkäynnin aikana, että hän päätti erota 34-vuotiaasta vaimostaan kun nainen oli ulostanut heidän sänkyynsä. Amber Heard oli miehen mukaan ulostanut sänkyyn kostoksi siitä, että he eivät olleet juhlineet naisen 30-vuotissyntymäpäivää. Depp kuvaili Amber Heardin luonnetta narsistiseksi sosiopaatiksi.