Koskenlaskija näki kojootin poikasen hädässä – pelasti eläimen hukkumiselta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koskenlaskua harrastavan miehen pitkään jatkunut lauttaretki sai taannoin yllättävän käänteen. Hän päätyi pelastamaan pienen kojootin varmalta kohtalolta.

Justin-nimellä esiintyvä kanadalaismies oli lauttailemassa Red Deerin ja South Saskatchewanin joissa, kun hän huomasi pienikokoisen eläimen pulassa. Kyseessä oli hukkumisvaarassa vedessä räpiköinyt kojootin poikanen. Justin putosi jokeen lauttastaan yrittäessään pelastaa eläintä, mutta sai sen lopulta pois vedestä.

Kojootin poikanen ei alkuun hengittänyt mutta koskenlaskija onnistui elvyttämään sen. Pieni eläin päätyi matkustamaan Justinin mukana 10 vuorokauden ajan. Lopulta Justin sai puhelimella yhteyttä vaimoonsa, jonka ansiosta YipYip-nimen saanut kojootti toimitettiin lopulta paikallisen eläinten pelastuslaitoksen hoivaan.

 

We have a really amazing coyote pup rescue story to share today! 😍Our caller Justin was on a multi-day raft trip down…

Publiée par Wildlife Rehabilitation Society of Saskatchewan sur Mardi 14 juillet 2020