Myyjän virhe teki miehestä rikkaan – voitti jättipotin arvan sijaan saamallaan lottokupongilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huoltoaseman myyjän tekemällä pienellä virheellä on ollut arvaamattomat ja onnekkaat seuraukset. Se teki eräästä yhdysvaltalaismiehestä kaksi miljoonaa dollaria rikkaamman.

Michiganin Detroitissa asuva mies oli pysähtynyt huoltoasemalla lisätäkseen ilmaa autonsa renkaaseen. Hän päätti ostaa samalla raaputusarvan, mutta saikin myyjältä vahingossa lottokupongin. Mies päätti hetken mielijohteesta pitää sen.

Lottokupongin pitäminen arvan sijaan osoittautui hyväksi ideaksi. 57-vuotias mies nimittäin voitti sillä kahden miljoonan dollarin voittosumman. AP-uutistoimiston mukaan nimeään julkisuuteen haluamaton mies päätti ottaa 1,3 kertasumman sen sijaan, että kaksi miljoonaa dollaria olisi maksettu hänelle usean vuoden erissä.