Kim Kardashian tiukassa korsetissa – rinnat pursuivat ulos asusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on tunnettu hyvin kurvikkaasta vartalostaan, jota nainen esitteleekin sosiaalisessa mediassa hyvin mielellään. Tällä kertaa tähti nähdään näyttävässä kuvassa, jossa naisella on yllään pieni korsetti.

Kim Kardashian poseeraa kuvassaan rauhan merkkiä käsillään näyttäen. 39-vuotias neljän lapsen äiti on pukenut ylleen näyttävät housut, joissa on nahkaisia yksityiskohtia. Yläosana toimii tiukka laventelin värinen korsetti, joka tuo naisen rinnat kuin tarjottimella suoraan katsojan silmien eteen.

Kim Kardashian nähdään usein hänen itse suunnittelemansa Skims-vaatemalliston julkaisemissa mainoskuvissa. Nainen toimiikin hyvänä mallina ja myyntitykkinä omille tuotteilleen, koska Kardashianin yllä kaikki alusvaatteet näyttävät aina hyvin imartelevilta.