Näyttelijää haukuttiin liian vanhaksi ja lihavaksi – todisti menestyksellään toisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jameela Jamil on englantilainen televisiojuontaja, malli ja radiojuontaja. 33-vuotias Jamil on muuttanut Amerikkaan vasta 28-vuotiaana ja aloittanut uransa Hollywoodissa suhteellisen vanhana muihin näyttelijätulokkaisiin verrattuna, mutta se ei kuitenkaan ole ollut naisen menestymisen tiellä.

Naisen tutut kommentoivat Kaliforniaan muuttoa kovin sanoin ja yrittivät saada Jameela Jamilin uskomaan, että hän olisi liian vanha ja lihava sekä liian etnisen näköinen työskennelläkseen näyttelijänä Amerikassa. Tämä ei kuitenkaan estänyt naista jahtaamasta omia unelmiaan.

Nyt menestynyt näyttelijä saa kiittää itseään siitä, että hän uskoi itseensä ja päätti muuttaa Amerikkaan. Nainen on näytellyt todella monissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hänen uransa tuntuu olevan vasta alussa. Jamil tunnetaan myös naisena, jolla on paljon mielipiteitä ja joka ei pelkää kertoa niitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa taistellakseen tasa-arvon puolesta.