Nina Agdal rohkeissa bikinikuvissa: ”Vielä yksi varmuuden vuoksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal julkaisi hänen Instagram-kanavalleen hetki sitten kuvia, joissa nainen nähdään rannalla bikineissä. 28-vuotias kaunotar sai paljon positiivisia kommenttia seksikkäisiin kuviinsa, mikä on ilmeisesti rohkaissut naista julkaisemaan niitä lisää.

Nina Agdal poseeraa tuoreimmassa kuvassaan hiekkarannalla ilman meikkiä ja on todella näyttävä näky kolmion mallisissa bikineissään. Nainen on ottanut seksikkään poseerausasennon ollessaan kontillaan pyyhkeen päällä. Kaikki kolme kuvaa on kuvattu samasta asennosta, jonka nainen on ilmeisesti todennut kuvauksellisimmaksi.

Huippumalli Nina Agdal on lanseerannut oman The Agdal Method -hyvinvointioppaan, joka on saatavana puhelimeen ladattavan sovelluksen muodossa. Nainen haluaa auttaa ihmisiä löytämään heistä itsestään parhaan mahdollisen version ravinnon, liikunnan, mielenterveyden ja itsensä rakastamisen kautta. Metodi näyttää toimineen ainakin malliin itseensä tuoreiden bikinikuvien perusteella.