Kim Kardashian julkaisi vanhoja kuvia – näistä tähteä ei ole enää tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on muuttunut vuosien saatossa melko paljon. Naisen onkin epäilty käyneen kauneuskirurgin vastaanotolla, mutta vielä toistaiseksi 39-vuotias tähti on kuitenkin kiistänyt ottaneensa mitään täyteaineita tai läpikäyneensä yhtäkään leikkausoperaatiota.

Nyt Kim Kardashian julkaisi hänen Instagram-kanavallaan useita nuoruusvuosien kuvia. Kardashian oli löytänyt vanhoja kuvia pukusovituksista, joita naiselle oli tehty kun hän alkoi saamaan julkisuutta. Kuvissa Kardashian on huomattavasti nuorempi kuin nyt ja melko eri näköinen niin kasvoiltaan kuin vartalomalliltaankin.

Nykyään tähden vyötärön kapeuden ja lantion leveyden välillä on paljon huomattavampi ero. Tiimalasivartalostaan tunnettu Kim Kardashian muistelee kuvien yhteydessä myös sitä miten hän paloi auringossa lomaillessaan Meksikossa. Kuvissa naisen kasvoilla nähdään tarkka raja kun Kardashianin nenä ja osa kasvoista ovat kärsineet auringossa.