Kylie Jenner haluaa vanhan vartalonsa takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on tunnettu siitä, että hän muuttaa hyvin usein tyyliään. Nainen voi saman viikon sisällä esiintyä niin vaaleilla, pinkeillä kuin tummillakin hiuksilla. Tällä kerralla kaunotar nähdään vaaleanpunaisissa kutreissa.

Usein peruukeilla leikkivä Kylie Jenner on nyt julkaissut uusia kuvia, joissa hänellä nähdään vaaleanpunaiset pitkät hiukset. Jenner on pukenut ylleen vain seksikkäät vaaleanpunaiset rintaliivit, jotka koostuvat vain kapeista koristeellisista nauhoista. Liiveissä oleva kangas ei peitä naisen nännejä, minkä vuoksi tähti pitää omia käsiään rintojensa suojana.

Kylie Jenner julkaisi hetki sitten Instagram-tarinansa puolella videon, jossa hän keimaili bikineissä. Tammikuussa otetulla videolla tähti oli ilmeisesti hoikemmassa kunnossa, koska 22-vuotias Jenner kertoi havittelevansa samaa vartaloa takaisin. Kylie Jenner haluaa päästä koronan aikana keräämistään kiloista eroon saadakseen takaisin oman unelmiensa vartalon, joka hänellä mielestään alkuvuonna jo olikin.

View this post on Instagram

can you guess my favorite color

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on