Pohjoismaat saavat oman Vogue-lehden – ensimmäinen numero ensi vuonna

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vogue on yksi muotimaailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista aikakausilehdistä. Lehteä julkaiseva Condé Nast on paljastanut, että kylmä Pohjola saa oman Voguensa ensi vuonna.

Vogue Scandinavia keskittyy etenkin skandinaaviseen sisältöön ja tyyliin. Englannin kielellä ilmestyvä pohjoismainen Vogue aikoo esitellä designia, muotia ja ihmisiä Skandinaviasta. Lehden päätoimittajaksi on valittu ruotsalainen Martina Bonnier.

Vogue Scandinavian toimitus tulee olemaan Tukholmassa, mutta sisältöä tuotetaan kaikkialta Pohjoismaiden alueelta. Mukana on Ruotsin lisäksi Tanska, Norja, Islanti ja Suomi. Lehteen luodaan digitaalista materiaalia printin lisäksi ja samalla Skandinaviaa viedään enemmän koko maailman tietoisuuteen.